Chambres d’Hotes
Pionsat, France

Die zimmer


Quatre Saisons verfügt über 2 etagen mit insgesamt 4 schlafzimmer.
Gite[NL]
Aan de achterzijde van Chambres d'Hotes Quatres Saisons hebben we twee appartementen (ieder 45 m2) die beschikken over een keuken en een eigen luxe badkamer met toilet en een regendouche. Het appartement heeft een slaapgedeelte, een aparte slaapkamer en is geschikt voor maximaal 4 personen.

Vanuit het appartement heeft u een geweldig uitzicht uitzicht over de Combrailles. Mocht u het tijdens uw verblijf fijn vinden om van ons ontbijt mee te genieten dan is dit natuurlijk geen probleem. U kunt dit van te
voren reserveren.

Ons appartement verhuren wij ook als familie kamer. Dit betekend dat ouders en maximaal 2 kinderen hier kunnen overnachten. Het gebruik van de keuken hoort hier niet bij en is niet toegestaan. De familie kamer is zonder ontbijt maar dat kan natuurlijk bij gereserveerd worden.Familienzimmer[NL] Ons appartement verhuren wij ook als familie kamer. Dit betekend dat ouders en maximaal 2 kinderen hier kunnen overnachten. Het gebruik van de keuken hoort hier niet bij en is niet toegestaan. De familie kamer is zonder ontbijt maar dat kan natuurlijk bij gereserveerd worden.Chambres d’ Hotes[NL]
De twee kamers aan de voorkant zijn de Chambres d’Hotes kamers (ieder 32 m2) en beschikken over een luxe eigen badkamer met toilet en een regendouche.

In een Chambres d Hotes zijn 3 slaapplaatsen gerealiseerd.  Er is een luxe 2-persoons boxspring en een 1-persoons bed aanwezig.

Bij een overnachting in onze Chambres d’Hotes hoort natuurlijk een heerlijk vers ontbijt.  


Weitere informationen


Bad und bettwäsche sind im preis inbegriffen. Bettwäsche wird alle zwei tage nach 7 nächte, handtücher gewechselt werden. Wenn sie mehr handtücher benötigen, können sie diese mieten (siehe preisliste).

In den zimmern gibt es eine kaffeemaschine und einen wasserkocher.

Die zimmer sind sehr geräumig und rustikal mit naturtönen eingerichtet.

Quatre Saisons © Copyright 2020
Kontakt
Allgemeine Geschäftsbedingungen
Login
Diese Website wurde erstellt von Romilan ICT